Top-5 legendariske spillemaskiner med god musik

Nu til dags leverer video slots en spektakulær oplevelse med grafik, storyline og musik. I den forbindelse er der fem legendariske spillemaskiner, som skiller sig ud med deres gode soundtrack. Hvis du er vild med enarmede tyveknægte og musik, kan du læse med nedenfor. 

En klar førsteplads til Guns N Roses

Når der tales om spillemaskiner med et godt soundtrack, topper Guns N Roses alle lister. Det er den anerkendte spiludvikler NetEnt, som står bag denne video slot hvor du kan høre alle de største Guns N’ Roses hits, mens du spiller spillet. 

Guns N Roses introducerede deres musik for verden for første gang tilbage i 1987. I den forbindelse nuppede de rekorden for den bedst sælgende debutplade med ”Appetite For Destruction”, som solgte 30 millioner eksemplarer på global plan. Du kan lytte til hits fra det album og mange andre af de efterfølgende albums i spillemaskinen af NetEnt. Måske kan det hjælpe dig med at forberede dig på kommende koncerter med bandet, der stadigvæk er aktuelle den dag i dag.

NetEnt hylder Jimi Hendrix

NetEnt står også bag Jimmy Hendrix-spillemaskinen, som byder på nogle af den amerikanske kunstners største hits. Igen er der tale om en fed video slot med vild grafik og naturligvis den bedste lyd. Det gælder især hvis du allerede er fan af Hendrix, men du kan naturligvis også blive det. 

Hendrix blev desværre en del af ”Klub 27”, da han gik bort i en ung alder af 27 år gammel. Inden da nåede han at skabe mange imponerende hits som ”Foxy Lady” og ”Voodoo Chile”, samt mange andre, og flere af dem indgår i spillemaskinen af NetEnt. 

Legendarisk rock ’n roll med Mötorhead 

Du kommer nærmest på første række til en Mötorhead koncert i spillemaskinen med netop den titel. Igen er der tale om et NetEnt-spil, og i denne omgang hyldes Lemmy Kimister og gutterne. 

Disco Danny

Du kan naturligvis også lytte til andre ting end rock, når du spiller på casino på nettet. Det kan du blandt andet gøre med Disco Danny, som er designet af NetEnt, der bringer Saturday Night Fever ind i din stue. 

Tag til koncert med Banana Rock

Det føles nærmest også som at være til rockkoncert med Banana Rock. I denne omgang er der ikke tale om NetEnt, men i stedet Play N Go. Spillemaskinen kommer med flotte farver, og du bliver mødt af rockbandet bestående af seks aber. Først klapper publikum, når de går ind på scenen, som altså er hjulene i denne hylende morsomme spilleautomat. Helt specifikt er der fem hjul og ti betalingslinjer.

Hold øje med NetEnt Der tegner sig generelt et klart billede af at de mest legendariske spillemaskiner med god lyd kommer fra NetEnt. Det er også en legendarisk spiludvikler, så det overrasker ikke. Hvis du er vil med rockmusik, kan du prøve de sjove spil som Mötorhead, Guns and Roses og Jimi Hendrix. Men glem ikke festen med Disco Danny og Saturday Night Fever-stemning derhjemme. Vi nød også at prøve den originale Banana Rock, hvor aberne giver den fuld gas på hjulene.