Tag til Vietnam og oplev den lokale musikkultur

Ønsker du en rejse med mindeværdige oplevelser og en indtrængende kultur, skal du kigge nærmere på en rejsedestination som Vietnam. Vietnam sætter den perfekte ramme for en ferie, der vil være fyldt til randen med spændende kulturelle oplevelser. Musikken i Vietnam har en eksotisk klang, der byder op til dans og kan skabe minder, der vil vare hele livet. Leder du efter en rejsedestination med en inspirerende musikkultur, kan Vietnam være det rigtige valg for dig. 

Når turen går til Vietnam, sætter du kursen mod et sydøstasiatisk land, der kan være et perfekt rejsemål uanset om du rejser alene eller sammen med andre. Før du tager afsted hjemme fra, skal du dog sikre dig, at du er i besiddelse af  et Vietnam visum. . Turistvisummet til Vietnam er lovpligtigt for danske statsborgere. Her kan du læse en simpel, men komplet guide til, hvordan du får anskaffet dig et Vietnam visum før afrejse. 

Ansøgning om visum til Vietnam 

For at få udstedet et visum til Vietnam skal man udfylde en ansøgningsformular. I denne formular skal du oplyse dit navn, pasnummer og kontaktoplysninger. Udover dette skal du også angive hvilken lufthavn du rejser fra samt dato for ankomst. Det tager typisk mellem 2 og 4 hverdage, at behandle en ansøgning, og du vil herefter modtage en PDF på din mail. Denne PDF skal printes ud. Sammen med pas og 2 pasfoto skal det udprintede visum medbringes, når du rejser ind i Vietnam. 

Vietnam: Unsplash

Sådan virker et visum 

Visummet, der skal bruges til Vietnam, er et elektronisk rejsevisum. Det betyder, at du kan søge om det online. Når du ankommer til Vietnam, skal du betale et vist antal dollars, for at få visummet stemplet og dermed godkendt. I lufthavnen kan du dog også blive spurgt om anden dokumentation som eksempelvis returbillet eller hotelreservation.