Sådan holder du et brag af et event
Selskab

Dette indhold er sponsoreret 

Selvom corona pandemien sætter en stopper for mange af de sociale arrangementer, en stor del af os har gået og set frem til for tiden, kan man sagtens drømme sig ud i fremtiden. Du kan sagtens allerede nu begynde at planlægge dit næste fede event, da der altid er en masse ting der skal på plads før den store dag. Uanset om anledningen er en firmafest, en privat  rund fødselsdag eller et release party for dit seneste album, kan de fleste bruge nogle helt basale tips, så man kan tage anledningen til et nyt niveau, og give dine gæster en aften, de aldrig glemmer. 

Find det perfekte lokale

Et vigtigt element til ethvert gennemført arrangement er location: hvor befinder vi os henne? Det gør en stor forskel for stemningen, mulighederne og udsmykningen. Det er rimelig lavpraktisk, men alt efter hvor dit event bliver afholdt, vil skabe en vidt forskellig oplevelse for dine gæster. Bor du inde i København, eller tænker at det er der, du vil holde dit event, kan du kigge forbi Cirkusbygningens hjemmeside. De har alt hvad du har brug for, for at skabe ethvert slags spektakulært event, og de vil hjælpe dig hele vejen igennem med settings, afviklingsplan og menu. Hvis du vil vide mere, så klik her

Sørg for, at udsmykningen skriger “wauw”

En anden ting, der virkelig kan være med til at skabe en stemning, er udsmykningen. Når dine gæster kommer ind til eventet, skal de få store øjne og tænke “waauuww”. Tænk over hvilken stemning du vil skabe, og sørg for at udsmykningen er derefter. Drømmer du eksempelvis om et sølvbryllup, som skal tage folk tilbage, til dengang du og din udkårne mødtes under stjernehimlen – kan du sørge for stjerner på vægge og lofte, blinkende lamper og mørke stykker stof hængende i loftet. 

En menu, der har en historie

Et godt event skal på alle måder være en oplevelse. Derfor må man selvfølgelig ikke glemme den gastronomiske del af det. Det kan være en ide, at spørge om allergener og præferencer inden eventet, så man er sikker på, at der er noget for alle. På den måde føler alle sig set. Maden behøver ikke være vildt dyr eller ekstraordinær, så længe den har noget historie. Er den for eksempel baseret på lokale råvarer fra en bondemand i kender eller med eksotiske elementer fra Peru eller Thailand. Sørg for at kræse om anretningen og overrask gæsterne med ting, de ikke nødvendigvis har prøvet før. Det er med til at skabe et event, de vil huske.