Lyt nemmere til musik med bedre dækning på mobilen
Musik på mobilen

Vil du gerne gøre det nemt for dig selv at lytte til musik uden afbrydelser og udfald på din mobil, kan det være klogt at skifte til en teleudbyder, der har god dækning i dit område.

Der er flere netværk i Danmark. Alt i alt er der tre store netværk, som de danske teleselskaber benytter sig af.

Disse netværk kan godt have forskellig dækning lokale steder rundt omkring i Danmark. Bare fordi et netværk opererer godt i dit nabolag, betyder det ikke, at de øvrige gør det. Du kan altid anvende et TDC dækningskort til at se den nuværende dækning.

Find den rette udbyder

Derfor kan kan det være en rigtig god idé at finde den helt rette udbyder, der opererer på et netværk, der rent faktisk dækker i dit område.

TDC dækning er som regel det bedste i landet, men du kan også sagtens kigge nærmere på 3’s dækning eller Telia/Telenors dækning, der har slået deres sendeflader sammen.

Vælg den bedste streamingtjeneste

Det er selvfølgelig også vigtigt, at du gør brug af en god streamingtjeneste til at lytte til din musik. Bruger du en dårlig tjeneste, kan denne også være årsag til nogle af dine udfald på din mobil, når du lytter til musik.

Vælger du at bruge en af de største tjenester som eks. Spotify, går du ikke galt i byen. Den er rigtig stabil, og med Spotify ved hånden kan du nemt streame musik i høj kvalitet, når du er på farten.

Aldrig for sent at skifte teleudbyder

Har du fundet ud af, at der er dårlig dækning i dit område fra din udbyder, og vil du derfor gerne skifte til en anden løsning, er det aldrig for sent at skifte til en anden udbyder.Ofte tager det ikke meget mere end et par klik med musen at opsige dit abonnement hos en nuværende udbyder og skifte over til en anden udbyder, der opererer på et af de to øvrige netværk. Husk altid at tjekke deres dækning i dit område, inden du vælger at skifte over til en anden udbyder.