Flere og flere danske musikelskere drager til musikfestivaller i USA
Koncert

Når verden går lidt i stå fordi der sker nedlukning af diverse grænser, får vi øjnene op for hvor global en verden vi egentlig lever i og der er ingen tvivl om at man også får øjnene op for det, vi måske før har glemt at sætte pris på, men som vi i den grad kan mærke en mangel på nu.

Forståelsen er stor når man ser den stigende interesse der er for at opleve en amerikansk musikfestival

Når man er en vaskeægte musikelsker og netop har oplevet et par år hvor musikkens verden har været sat på prøve og gjort det svært for de mindre nicher og originaliteter at slå igennem, så er der ingen tvivl om, at alt kan gibbe i kroppen efter at komme ud og opleve musikken igen.

Netop fordi vi én gang for alle har oplevet at musikkens spil har været truet for en stund kan man tænke at det også har været med til at skubbe danskerne afsted til det der kan være en kæmpe musikoplevelse. I hvert fald ser man flere og flere danske musikelskere hoppe på flyene over Atlanten, skriver ESTA.

Omikron har ikke givet anledning til nye restriktioner for rejsende til USA

Har du selv gjort dig overvejelserne om at tage af sted til USA og opleve en vaske ægte amerikansk musikfestival, men har du holdt dig lidt tilbage fordi du har frygtet flere nedlukninger for indrejse til USA, så er der lige nu ikke så meget der tyder på at der vil komme endnu en nedlukning i stand – i hvert fald har Joe Biden udtalt at på trods af Omikron der har sat sit præg på hverdagene, så vil der ikke ske yderligere restriktioner.

Det vil selvfølgelig stadig være nødvendigt at se på de nuværende rejserestriktioner som der er når du vil rejse til USA fra Danmark, men disse er forholdsvis lette at kunne tjekke af på listen med hvad der skal planlægges og ordnes inden rejsens begyndelse.