Drømmer du om at få dit eget trommesæt?
Trommeslager

Musik er en gave. For mange der har musikalsk sans, er det en ren fornøjelse at koble af med at lytte til musik. Mange føler sig dertil frie i krop og sind og nyder bare det at kunne danse. Et frirum som mange værdsætter.   

Ønsker du selv at kunne spille musik

Store idoler indenfor musikbranchen finder oftest vej til at andre vover at satse på drømmen om at leve af at lave musik. Nogle musikere har det dog som et bijob og turnerer gerne så meget de kan. Nogle kan være bidt af guitar. Andre af klaver, men trommer er nok det instrument, som mange gerne ønskede at kunne mestre et trommesæt.

Oftest en opstået drengedrøm, som gør at mange allerede starter i de tidlige år med at spille på trommer. Men der er også piger, der gør sig godt indenfor trommespillet.

Gode tips

Vil man være rigtig god kræver det oftest træning, trods der er altid for nogen, hvor musik bare falder let. Ved trommespil kræver det dog koordination af både hænder og fødder samtidig. Ligeledes kræver det god fysik, for det kan være krævende at spille på trommer. Det er dog vigtigt, at trommens størrelse passer til ens størrelse for at sikre spille komforten. Så starter man som barn bør man sikre, at stortrommen ikke er over 20 tommer i diameter, for at nå rundt på alle trommerne. Altså hele trommesættet. Det er dog også vigtigt, at man finder det sjovt og har viljen til at disciplinerer sin teknik. Det er vejen frem, hvis man virkelig har et ønske om at blive en dygtig trommeslager. 

Start op muligheder 

Der er masser af inspiration på nettet til gavn for trommespils øvning, som du kan starte op med. Der findes også kurser, som man kan starte op med for at prøve det af, inden man gør en egen investering. Men gå i så fald efter kvalitet, for dit spils skyld. Er du lettere øvet eller øvet fra egen træning hjemmefra er muligheden også, at danne en musikgruppe med andre. På den måde får du koordineret dit trommespil i samspil med andre musikere. Ligeledes hvis der også er andre instrumenter, der skal tages højde for, så I opnår den bedste klang. Man kan også leje lokaler til formålet, så prøv det af, hvis det at spille på trommer er noget, du brænder for.